Lugnet före livet

Kroppen fick nog av att ligga och balansera ute på sängkanten. Placerade mig i fåtöljen och njuter av tystnaden så länge den varar. Johan åker iväg med sin Herrclub idag och blir borta till imorgon. Får se vad jag och Lilltjejen hittar på. Tvättberget behöver tuktas i alla fall, sedan kan jag tänka mig att alla yngel i tjärnen lockar. För att inte tala om grannens studsmatta. Att cykla trehjuling är inga problem heller nu när man når ner till pedalerna.

Kollegan Mikael har fått blodad tand när det gäller att lägga ut cacher. Vi lade en serie intill huvudkontoret och senaste veckorna har vi jobbat på en andra lite längre bort bakom och kring PVH. Lite tuffare terräng än planerat men kul. Under kvällen igår släpptes den och är redan loggad såklart. Alltid lika spännande när de första loggarna kommer som en bekräftelse på att man gjort allt rätt. Han byggde en serie med finalmystery med tema filmer. Jag blir såklart sugen på en liknande serie med tema feel-good-filmer eller animerade filmer. Medan Johan är mer för att hitta cacher är jag mer för att gömma dom.

Fick förresten ett besked igår som jag är försiktigt positiv till. Vågar inte tro något förrän alla original är i min hand, det sista som faktiskt verkar återstå. Sedan lite praktiska grejer, men det väsentliga kan snart efter flera år vara över!
Nu börjar det bladdras inifrån sovrummet. Far och dotter har mysmorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0