Jahaja

Undrar när jag ska få tummen ur och byta bloggportal. Fast kanske jag blir tvingad när blogg.se kickar ut mig efter allt mitt gnäll. Nu hittar jag inte var man korrigerar länkarna, och appen är ju ett eländeskapitel för sig.
När man ändå är inne på i-landsproblem kan jag gnöla vidare på bilspåret. Saabis fick sin dom imorse. Tillsammans med service som vi passar på att göra kan vi landa på härliga femtontusen. Amen. Ny generator och tändningslås och tack så mycket.
Vad den nyservade Gulingen har på hjärtat, eller snarare under huven blir en spännande överraskning att se fram emot nästa fredag då den ska in för diagnos.
 
Kollegan tipsade om en serie cacher uppe i Gnesta. Har man inte råd att åka på utlandssemester är geocaching ett billigt alternativ. Här kan man lätt sysselsätta sig ett tag!
Gröna är vanliga cacher á la lokalisera koordinaten och hitta burken. Gula är multicacher, dvs när burken väl är hittad leder den dig vidare på något sätt till ännu en plats som kan vara den slutliga, men lika väl bara den andra på ett flertal steg innan du slutligen kan logga. Frågetecknen är mysterys där någon form av uppgift ska lösas eller ledtrådar hittas i andra cacher för att få fram den riktiga korrdinaten för burken. Snacka om arbete med att lägga ut alla!
 
Helgen är på ingång utan några planer än de vanliga helgaktiviteterna så som Johans innebandy, tvätta, plocka grejer, combat och proviantera. Det brukar vara de stående punkterna och nu när sommarmånaderna är på ingång kan Johans fotbollsmatcher läggas till schemat. Jag ska också se om jag kan klämma in lite blodtappning. Nästa skrivuppgift ligger också och otåligt väntar på min uppmärksamhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0