Kväll

Man måste ju nyttja skobidraget, så hittat nya som invigdes vid dagens pass i Lindholmen. Det är så svårt det här med skor. Gillade ju Rykä men i det senaste paret jag köpte började fötterna glida omkring under första passet, trots att de satt som ett smäck.
Nu blev det Nike men de gled istället på golvet. Nu verkar det dessutom vara inne med att få till barfotakänsla i skorna vilket jag och mina fötter inte gillar. Hade man velat ha barfotakänsla hade man väl skitit i skor över huvudtaget?
Inhandlade också illgul top och svart linne då framför allt mina toppar behöver uppdaterad. Jag hade två sedan tidigare där den äldsta är sedan 90-talet. Mums.
Åkte förbi GammelGulingen för att tömma den och hämta serviceboken för info till Blocket-annonsen. Mycket papper var det men nu är det rensat, strukturerat och annons på gång. Min fina gamla Guling, känns sorgligt att avyttra den.
Nu är det sista-minuten plugg inför morgondagens release. Som jag erfor när jag var sjuk är det hopplöst svårt att hitta lediga kollegor så jag får köra den själv. Så nu måste alla låtar sitta som ett smäck!
Just ja, fick också trimmat håret vilket var på tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0