Body combat release Kållered

Så var mina releaser avklarade för veckan. Lindholmen hade sin igår fast för mina deltagare blir det nog nytt på söndag - sista gången jag kör combat där! Till hösten blir det nämligen ViPR för hela slanten på söndagar i Partille, BÅDE 3D och Athletic, håhåjaja. Föreslog ett lunchpass på Lindholmen istället så får se responsen på det.

Idag var jag också virrig om än inte riktigt lika illa. På söndag ska den sitta som ett smäck!

Kör Gulingen igen förresten. Verkstaden ringde under gårdagen - de vet inte vad som är fel så medan de väntar på feedback från någon central Seat-support får jag ratta den vidare. Det märks ju ingenting på den. Behövde inte betala något i alla fall eftersom de de facto inte hittat något fel.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Va va va? Du överger väl inte combaten i Kållered? :-(

2013-06-14 @ 22:31:20
Postat av: Linda till Jessica

Nejdå, håller kvar den ett tag till :) Det är Lindholmen jag lämnar för att köra ViPR istället i Partille. Ni får allt dras med mig ett tag till men hoppas någon fler kommer till hösten. Du noterade att det inte blir något nästa torsdag va?

2013-06-15 @ 08:03:58
Postat av: Jessica

Ja, jag såg det nu när jag skulle in och boka. Blev helt förskräckt tills jag nu såg detta. :D Du får aldrig lämna oss, bara så du vet. Ja, jag hoppas också du får någon mer där nere som kan hjälpa till.

2013-06-17 @ 21:20:11
URL: http://grodanblad.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0