Morgonstund

(Vy från casinot)
 
Hämtade en trött Johan efter jobbet igår. Det är tufft att konferera i två dagar.
Åkte direkt upp till Landet för att hämta en Lilltjej som inte saknat oss det minsta samt bjudas på middag. Det kan inte sägas nog många gånger hur bra vi har det. För på torsdag ska farfar hämta henne för övernattning igen, till fredagen eftersom Johan ska iväg på fotbollscup och jag som sagt jobbar. Han har semester nu till och med nästa vecka. Sedan är det dags för dagis igen och vardagsrutinerna att återfås.
 
 
Åskmullret har kommit och gått under natten för att avslutas med en enda hejdundrande skräll vid fyratiden. Morgonen bjöd således på sådan där riktigt fräsch luft och vackra dimhöljda trädtoppar.

Kan inte nog säga hur lämpligt det är med en vecka ensam på jobbet innan kollegorna börjar droppa in. Speciellt mycket nu innan de fåtalet övriga längre bort i landskapet dyker upp och det bara är jag och tystnaden.
När jag åt lunch i måndags dök en annan upp när jag närmade mig slutet. Jag försjönk i min iFån, ignorerade den outtalade förväntningen att småprata.
Till slut stod den andra inte ut längre och frågade hur min semester varit. Jag körde de vanliga standardfraserna innan jag flydde. Jo tack, helt ok, nej bara varit hemma och tagit det lugnt, ja det är skönt ibland och ni då? Jaha vad trevligt, ja det är lite skönt att komma tillbaka också, komma tillbaka till lite rutiner heheheeeee.
 
 
Jag säger bara: "Hisss...!"
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0