Jappjapp

 
Oj vilken dålig kvalite det blev på den då, men i halvtaskigt ljus har iFånen sina klara begränsningar. Det var ju det där med icke träningsbilder jag försöker inflika emellanåt. Fast idag är det inte långt ifrån med rena mysutstyrseln. Linnebyxor och goströja samt nya gympadojjorna kanske är på gränsen för den outtalade kontorspolicyn, men är man i princip ensam på bygget vågar jag vara så försmädlig.
 
När denna dagen är till ände är det semester igen, hela nästa vecka. Johan jobbar måndag, tisdag sedan har han ytterligare tre veckor då han jobbar dessa två dagar och ledig resten. Jag sneglar på kalendern och inser att höstschemat bara är fyra veckor bort, eller ok fem eftersom jag kör på söndagarna. Men då måste båda ViPR-programmen sitta och jag har inte ens börjat jobba med Athletic. Önskar dessutom jag hade mer tid att hitta annan musik men non-stop mixar i min smak är inte det lättaste. Har ju så mycket bra egen musik i cd-samlingen, men att bara hitta bra program till datorn som för övrigt nu är så otroligt seg, rippa in låtarna och mixa ihop hinner jag helt enkelt inte. Till 3D ska ju dessutom bpm vara rätt och samma för alla låtar. Tips någon? CD-affärer finns det ju inte gott om idag och Spotify har visserligen lite mixalbum men gillar inte låtarna de består av.
Rippa in skivor till datorn kan ju gå hyfsat enkelt, men tänk om det fanns ett program där jag bara drar in låtarna, ställer in önskat bpm och smidiga övergångar till non-stop? Borde ju finnas, men till vilket pris? Varför är jag inte bästis med en discjockey?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0