Vårterminen

Vårschemat drar igång nästa vecka och det har in i sista minuten varit lite oklart beträffande mina klasser. Rörigt värre gällande framför allt Partille där jag inte fick riktigt besked någonstans vilket medförde att jag mer eller mindre räknade bort den. På Lindholmen som jag haft varannan söndag var det oklart om min motpart skulle fortsätta.
Nu i sista minuten får jag så förfrågan om jag fortfarande är intresserad av Partille då måndagspasset står för dörren och instruktör saknas.
Så nu kommer jag att köra söndagar i Lindome, måndagar i Partille och så min kära hemklubb i Kållered på torsdagar. Vi får se hur det går med Partille eftersom det innebär att Johan måste hämta på dagis vilket blir ganska sent. Men i värsta fall kan jag ju säga upp passet om det inte skulle fungera.
 
Så ikväll är det premiär för mig med nya koreografin där jag som tur var ska teama med Ylva. Känner inte riktigt att den sitter som den sa. Och som en annan instruktör sade så får man nästan tvinga sig att gilla denna release. Låt fem och sju är de enda jag gillar samt uppvärmningen som är ok.
Får se hur många deltagare det blir idag så här efter nyår då det av någon outgrundlig anledning (haha) alltid brukar bli rusch till gymmen.
 
Lilltjejen fyller ju två imorgon men kalaset vi tänkt ställs in då Johan fortfarande är så pass dålig. Jag fick lämna på dagis vilket var en tårfylld historia eftersom det nu under julledigheterna är både annat dagis samt annan personal. Den ordinarie från hennes grupp som var där igår var visst försenad denna morgon men de var väldigt goa de som var där. Och när jag senare smög dit med vagnen hade hon lugnat sig, så som de oftast också gör. Farfar hämtar i eftermiddag och tar henne till Mölndal där jag så hämtar efter träningen. Än en gång: Vad hade vi gjort utan farmor och farfar?
Kanske blir det att vi firar lite på lördag istället beroende på hur Johan mår. Annars får det bli i Sälen. Vi åker ju på söndag!
 
Men först väntar som sagt nya koreografin för mig. Jag är faktiskt nervös! Tack och lov att Ylva är med vid eventuella black-outer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0