Två

Morgonbild på pinfärsk tvååring. Fick för mig igår att hon skulle fylla tre, så bra koll har jag!
Johan satte sig dubbelvikt bakom ratten inatt och körde till Alingsås akutmottagning. Förkylningen övergick ju till mysko illamående med vissa samtal med Ulrik och magsmärtor. Läkaren på den öde lilla mottagningen med begränsade resurser misstänkte matförgiftning och skickade hem honom med starkare värktabletter. Vill han ha grundligare undersökning får han vända sig till Östra under dagen så får se hur han gör.
Enda anledningen vi kan komma på till eventuell förgiftning är hämtmaten på nyårsafton då vi tog olika kycklingrätter. Tycker dock symptomen kom lite sent för det men så åt han inte så mycket av den heller. Efter den har vi ju ätit samma mat allihopa så därav kan vi inte tro annat. Tråkigt då vi ätit därifrån flera gånger och gillat stället. Nu lär ju i alla fall Johan knappast våga äta därifrån igen!
Då han nu är ungefär lika stark som en gråsugga lär jag få helgen full att förbereda Sälen för oss allihopa. Gråsugga eller ej tror jag det ska mer till för att hindra Johan att åka på söndag.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Så fiiina ni är båda två! Grattis Ronja och välkommen till "the terrible twos"-klubben. :o)

2013-01-04 @ 10:16:03
Postat av: Stefan

Grattis charmtroll på tvåårsdagen!!!

2013-01-04 @ 11:29:13
Postat av: Anna i gbg...

Åh vad fin hon är- sockersöt!! Och du med såklart ;-) Grattis på två-årsdagen! Hoppas din man repar sig, så ni får en skön resa till fjällen! Otäckt med magförgiftning, men som du skriver- hade inte det kommit tidigare isåfall? Om det nu var hämtmaten...?

2013-01-04 @ 11:54:18
Postat av: Anna W

jo förresten, kan inte influensan sätta sig på magen också???

2013-01-04 @ 14:49:58
Postat av: Elin

Grattis fina Ronja!!

2013-01-04 @ 20:21:20
Postat av: Linda

Tack alla!
Ja, tycker också det kom lite sent efter själva intaget, men så har/hade han ont i tarmarna och inte magen, så vad det nu var hann längre ned innan symptomen. Om det nu var maten. Att influensan kan gå på magen har jag ingen aning om, aldrig hört talas om det. Skumt!

2013-01-04 @ 22:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0