Tankar

Nattar om Lilltjejen, bara jag och hon hemma. Tomas kom precis och hämtade Johan för att köra honom till akuten. När han kom ut efter nattningen och lade sig och kved i vår säng fick jag nog och ringde Tomas för transport. Samtidigt får vi veta att några vänners hus brunnit ner till grunden! De har två flickor varav den äldsta lite yngre än Ronja så nu har jag plockat ner hennes frånvuxna grejer från vinden. Allt från leksaker till kläder och dreggelhaklappar, sorterar och hoppas något kan hjälpa. Det är så jäkla tragiskt men de är alla vid liv i alla fall! Känner mig så hjälplös och vill göra något. Vi lämnar huset att disponera och framgent har vi ju plats utan problem! Gästrummet är redo och vill fortsätta sortera grejerna så fort hon kommit till ro igen.
Många tankar far genom huvudet. Att förlora sitt hem, se sina ägodelar gå upp i rök och inse att det enda som återstår är de kläder man har på kroppen. Och som i detta fall dessutom det hem man själv mödosamt renoverat bit för bit! Alla foton, personliga föremål, dokumentation, kläder, ja allt! Det går inte att föreställa sig. Visst kan man hävda att det bara är materiella ting men det lindrar nog knappast den förtvivlade känslan av förlust.
Johan har blivit inlagd och väntar på läkare och provresultat. Vi får väl se hur det blir med avresan imorgon.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Usch! Det var min värsta mardröm som liten. Alla ens saker borta... Bra att ingen kom till skada! Med Johan låter deg ju inte alls bra... Du gjorde rätt som skickade honom till sjukhuset! Kram!

2013-01-06 @ 07:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0