Laddar liksom

Laddar inför kvällens combat på soffan i instruktörsrummet. Blir segare och segare, bra där.
Johan plockade ett receptkort när han handlade i helgen eller när det nu var. Det såg väl hyfsat intressant ut och alla vet att vi behöver uppslag till nya idéer i köket!
Första gången jag bekantade mig med en fänkål och att "Ansa fänkålen" innebar för mig borttagande av spröten upptill och avlägsnande av yttersta höljet ungefär som på en lök. Fast är det meningen att typ fyrtio procent av fänkålen ska bort?
Det må ha sett trevligt ut på fotot men smakade enligt mig riktigt otrevligt. Nej det var ett receptkort som åkte i sophinken tillsammans med fänkål- tomat- och honungsröran!
Lyckades dessutom förvandla torskryggsfileerna till oätbara gummiklumpar. De kanske inte skulle ha stått de där trettiofem minuterna i ugnen utan receptets rekommenderade tjugo. Matlagningskurs kanske?

Seg på jobbet idag, som att luften gått ur mig. Trött, frusen och med huvudvärk. Som tur var fick jag bort huvudvärken tack vare chefens miniapotek och inhandlad Mer-dricka. Det är ingen höjdare att köra combat med huvudvärk precis.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ladda ner "kokaihop"-appen till telefonen. Enkla och goda recept, med typ "vanliga" ingredienser...:-)
Kram till er!

2013-02-01 @ 07:23:11
Postat av: Linda till Jenny

Tack för tipset! "Vanliga" ingredienser, det låter helt klart som en app för oss! :oD
Kram!

2013-02-01 @ 07:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0