Sankt Jörgen


Göteborg i fjärran från Sankt Jörgens entre. Har relativt tidig behandling inbokad så lämnar man och barn efter frukost med jultema. Tunnbröd med senap och äppelmos, vörtbröd med kalvsylta och rödbetssallad, gott!
Handduk, badrock och flipflops erhålls i receptionen tillsammans med lunchkupong.
Fattar inte att folk kan tycka det är bekvämt att gå med en pinne mellan tårna. Fy vad obehagligt.
För att få tillgång till mer bastu än standard vid omklädningsrummet måste man betala. Och då kommer man till Himmelriket. Tja, inte så bokstavligt utan avdelningen kallas så. Med sig in i Himmelriket får man liten bag med diverse produkter att beta igenom för en egen spa-upplevelse.
Jag lät den avdelningen vänta medan jag besökte ett riktigt himmelrike på en massagebänk under Davids skoningslösa händer. Såg både fluffiga moln och stjärnor när han gick igenom rygg och vader. 
Nyligen avklarade lunchen var intressant med sin majoritet av så kallad Raw food. Klart annorlunda, fräscht men inte många av alternativen som föll undertecknad i smaken. Har nog aldrig ätit så mycket varianter från växtriket på en måltid förut.
Svettats i bastu, peelat, smörjt och återfuktat. Gick igenom hela kitets program, till och med doppet i den kalla poolen. Det är jag riktigt stolt över då jag aldrig förmått att doppa mer än fötterna förut.
Nu ska jag återgå till min bok och bara fortsätta att vara. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0