Dubbelt upp

En dag framför skärmen kändes i både rumpa och rygg. Då var det ruskigt skönt att dra på ännu ett combatpass. Av de två tillgängliga föll valet på Angel i Majorna. Grym tjej och det låter ju  mycket fräckare att instruera på engelska! Eller nej, inte engelska, australienska vilket är än coolare. Hur den svenskättade Angel kan vilja byta Australien mot Sverige är oförståeligt för de flesta, men som hon sade är Sverige ganska exotiskt - för en Australiensare. Men det här regnet som denna vinter bjudit på hittills börjar faktiskt bli rätt trökigt nu till och med för undertecknad.

I vilket fall blev det gamla låtar rätt igenom förutom nedvarvningen vilket var kul. Men vid låt sex dog mina armar. Det hindrade dock inte att köra igenom hela nya koreografin och Angel hakade på. Inser att jag måste känna på vissa låtar mera för att få in kator och block-kombinationer ordentligt. Att traggla framför DVD:n räcker inte.
(Hnnng!)

En arbetsdag och så helg igen. Skumt. Sen är det måndag och arbete igen, och så helg - igen. Lite mera arbete, och så semester en vecka. Hm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0