Magstöd

Höstschemat är igång så nu är jag förevisad till instruktörsrummet för mina post-pass-foton. Tycker synd om yogagänget som kommer efter vårt svettopass.

Häromveckan hade jag mottagare men inget headset. Idag hade jag en hög med headset men ingen mottagare. Cred till platschefen och tjejerna i receptionen som verkligen försökte hjälpa mig innan passet började, men till slut fick jag köra igång utan.
Det är extra utmanande att instruera utan röstresurser! Visuella cues och gester funkar hyfsat för koreografi och teknik men pepp och det där extra faller ju bort och lämnar ett ganska platt instruerande. Även om man gapar och skriker hörs man knappt, för musiken kan man bara inte dra ner. Ett combatpass på låg volym funkar helt enkelt inte.
Deltagarna var grymma ändå, peppade och pushade varandra och precis till låt sju kom teknikern med en fungerande uppsättning, halleluja! Muy thai och sista powerlåten kunde nu komma till sin rätt.

Har shoppat mitt första klädesplagg på nätet, en träningstop förstås. Basic så det förslår men jag gillar det skarpt. Inte så urringat, svart och brottarrygg, helt i min stil alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0