Lite trött i ögat

  
Tydligen en av de mest populära bröllopssångerna som gått mig helt förbi. Men så har jag inte heller sprungit ned kyrktrösklarna. Ändå känner jag igen den så pinsamt om jag faktiskt hört den på ett bröllop utan att fästa mig vid den då. Trubaduren vid middagen sjöng den också denna kväll och jag var bara tvungen att notera refrängens början och sedan tack vare google hade jag den i min hand. Hittade dock många andra inspelningar jag faktiskt föredrog framför Kents. Bara en akustisk gitarr, sammetslen stämma och jag blir darrig i hjärteroten. 
 
Fick denna kväll en aptitretare, något jag tror de glömde igår då jag såg bordet laddat och då undrade vad det var. En munfull som gick förbi lika snabbt som den slank ned.
Förrätten var nog bäst av allt även om den såg lite mysko ut med krabbsallad på en stor skiva syltad kålrot.Mycket gott!
 
långkokad oxe tror jag de kallade det. Köttet var ljummet och de där linserna eller vad det var smakade ingenting. Några knallhårda. Och som vanligt alldeles för lite sås. Vad är det med "fina rätter" och rädsla för sås? 
 
Och så det andra med "fina rätter" och små portioner. Det är därför bröd erbjuds som bukfyllnad som i detta fall bestod i flera olika riktigt goda varianter. Och jag åt upp allt smör! 
 
Har ännu inte funnit något ätbart format på lingon än syltformen som jag faktiskt gillar. Klicken till höger smakade inte mycket och kunde inte identifiera smaken på bären/frukten däri. Likaså skummet som till skillnad från det på Heaven 23 smakade luft. Mörkchokladmoussen var en mastig höjdare och kakan som en långsmal variant från Gillespaketen.
 
Massagen var förresten ok, så bra som den nu kan bli när den utförs av en tjej som är ungefär halva min storlek med armar som tandborstar. Där jag dessutom är näst sista kunden på dagen och önskar "rejälare tag". Jag kan knappt föreställa mig hur trött man som massör måste vara efter en hel dag så hade inte hjärta att säga annat när hon frågade om det var tillräckligt hårt. Långsamt var det också, men som sagt, all massage är ju egentligen skön.
Kollade mina bokningar inför morgondagens behandling som blev det enda de hade kvar när jag bokade denna helg. Jag ska visst prova en sådan där specialvariant med tjusigt namn på hela 75 minuter som ska inkludera både peeling, fotmassage, vanlig massage och någon form av smör. Det sista lät oroväckande men blir onekligen intressant
 
Mycket konferensfolk som sagt och också en bröllopsfest. Är det bara jag som anser att hela grejen med spa försvinner något när de erbjuder festarrengemang, kräftskivor och stora konferenssällskap som inte vill annat än workshoppa färdigt för att grogga i baren? Jag antar ett så pass stort ställe är beroende av den kundbasen just för att kunna erbjuda bredd och kvalite. Det är tidsbegränsingar för barn i poolområdet men det är ju minst lika störande med skränande promillestinna sällskap. Samma sak, bara större kroppsstorlek. 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du hörde den faktiskt på vårat bröllop ;-) Men du är förlåten då låten avbröts av "Man ska ha husvagn..."

2013-09-01 @ 09:47:38
Postat av: Linda till Jenny

Jamen där ser man! Kan inte tänka mig något annat tillfälle jag skulle ha hört den än just ett bröllop och då jag kände igen den var det då från ert! :)

2013-09-01 @ 20:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0