Skön kväll

Riktig vårkväll med elva plusgrader när jag lämnar Partilles anläggning. Fotot fick lite fräck effekt där i Gulingen.
Väl hemma möter jag Johan under bordet, ursinnigt bankande så fogresterna flyger åt alla håll. Den senaste dagens väderomslag resulterade plötsligt i ett väldigt vickande matbord orsakat av fler plattor som rest sig. En rejäl del av golvet nedanför trappan, framför kaminen och nu runt och under bordet är nu lossade för att fogas på plats igen, men det bara sprider sig.
Imorgon ska Gulingen lämnas in för fix och service. Det skulle jag också behöva, med konstig smärta vid axelfästet och ljumsken innan passet. Dock känns det inte nu, så som med det mesta jag anser när det kommer till krämpor och åkommor så gör oftast ett rejält träningspass susen, höhö! Vet dock inte om det är något herr doktor, fru naprapat och diverse sådana skulle ordinera men det har funkat rätt bra för mig. Än så länge i alla fall, fast man börjar ju bli lite gammal och skruttig nu. Herreminje man är ju bland dinosaurierna i combatinstruktörs-ligan.

Gjort ännu en utbetalning för never-ending-storyn lägenhetsförbannelsen i Portugal, denna gång nätta sexhundra pund till advokaten i Nordirland. Och vi har fortfarande inga garantier på att ett slutförande kan ske utan fler utbetalningar. Tips till eventuella testamentskrivare: Inga andelslägenheter om du nu inte råkar ogilla arvtagaren. Din gamla teservis och smurfsamling är mycket bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0