Så var det dags

Nu när vädret tillåter att dörrarna står öppna är det fritt fram att ta med sig lekkamrater. Det är i varje fall vad Gråbröderna verkar anse, så husse och matte får bara hoppas att de upptäcker alla på vägen in. För hur trevligt är det att hitta ovanstående i sängen? Eller en intorkad padda i garderoben? De sistnämnda har förresten sin årliga sammanslutning i tjärnen nu där de utför osedliga handlingar av fortplantningsaktig karaktär. 
 
Dagens pass blev som vanligt härligt svettigt med några för mig nya ansikten som dock kört förut. Nyårslöftena har glömts bort och vårvädrets frestelser tagit vid så vi kör nu i lilla salen där de tiotalet deltagare blir alldeles lagom.
 
Ett annat vårtecken är myskobett hos undertecknad. Gråbröderna har inte bara stora kompisar utan också mindre varianter jag gissar förljer med upp i sängen. Kliiiii!
Johan har inte känt av något men så har jag alltid varit känslig för allt vad insektsbett heter på den nivån att jag visserligen inte är allergisk men får rejäla blaffor som kliar i evigheter. Dessutom är jag antingen extra mumsig och Johan oaptitlig för finns det myggor, knott och bromsar så går de på mig i nio fall av tio. Ett otyg det är vad de är! Jag vågar knappt tänka på hur mycket fästingar Gråbröderna kommer ha med sig in i sommar. Men bannlysa dom från sovrummet? Från sina arm- och knäveck? Det går ju inte!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Det finns väl sprutor eller annat man ge katterna för att förskona dom (er) från fästingar? Kanske kan vara värt att testa... ;-)

Anna i gbg...

2013-04-22 @ 11:36:54
Postat av: Linda till Anna i gbg

Ja, halsband, droppar och sådant. Har hört lite riskabla biverkningar dock för djuren (katterna alltså). Men vi får väl se hur desperat jag blir i sommar :o)

2013-04-22 @ 14:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0