Tidigt nattningsförsök

Lilltjejen är förkyld så det kan gå, att somna innan åtta alltså. Vi får se, det är ju ändå rätt lugnt att bara ligga här intill och fippla lite med sin fån.
Är rätt seg efter en sjukt intensiv dag, det har varit mycket senaste tiden måste jag säga vilket på ett sätt är kul. Jag gillar ju att ha mycket att göra men så som det är nu är det på gränsen. Jag vill ju gärna ha kontroll och den håller jag nätt och jämnt med fingertopparna just nu. Man prioriterar och skjuter upp och nu börjar det bita mig i ändan på sådant sätt att jag idag fick illa dold kritik från verksamheten. Det kändes ungefär lika kul som en senig köttbit en hungrig kväll och det var bara att hänga lite med huvudet bakom skärmen där de inte kan se och sedan rakryggat be om ursäkt.

Det strular än här och än där, femtioelva trådar spretar åt alla håll och rycker jag i en tittar fem nya fram. Tack och lov har jag inte haft så mycket möten sedan utbildningsblocken men imorgon är det en sådan sönderstyckad dag och fredag tappar jag på grund av någon kurs vi alla ska gå! Nej, när jag nu börjar tänka jobb igen känner jag hur hjärnan går igång på allt jag behöver göra, allt jag skulle ha gjort! Hade man inte haft Lilltjejen hade jag säkert gjort som när jag jobbade som lärare - satt mig och jobbat hela kvällarna. Nu har man ingen möjlighet till det och det är väl bra på ett sätt. Det är kanske också en fördel med att vara konsult - jag kan inte koppla jobbmailen till min mobil, för då hade jag definitivt inte legat här och knapprat på meningslösa inlägg!

Har förresten fått materialet till Bidy Combat 53 nu! Så nu är det råplugg som gäller vid minsta tillfälle som ges. Måste bara repetera mina Scooterlåtar inför torsdagens specialpass. Läste att Les Mills skrivit kontrakt med Scooter så det lär nog bli fler låtar av honom i kommande releaser!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0