Lite bara

 
Av någon anledning fastnade jag framför en film igår. Kan tillägga att jag har vissa svårigheter att erinra mig senaste gången jag såg något på tv från början till slut, om man bortser från Musses klubbhus eller Djungelhjulen. Det blev nästan så att jag fullföljde filmen bara-för-att, bara sitta i soffan och banne mig se färdigt! En av filmkanalerna visade Prince of Persia, den typ av avslappnande action/fantasy-rulle jag gillar. Mycket bättre än att sitta och snyfta framför Djurakuten eller vad det nu hette där en kille valde att avliva sin hund efter den blivit sparkad av en häst.
Angående filmen kunde jag dock inte riktigt betsämma mig för om jag skulle gilla den där Jake Gyllenhaal som Persienprinsen. Fast armarna var det definitivt inget fel på. Mums filibabba!
  
Jag är definitivt svag för vältrimmade armar - i lagom proportioner.
Sent omsider kommer jag i säng och fastnar nästan framför ett avsnitt av House innan jag låter timern vinna och låter tv:n förbli avslagen. Tar ett tag innan jag somnar dock och svär (än en gång) åt mig själv för att jag lägger mig så sent när jag vet hur det straffar sig dagen efter.
Ungefär två timmar senare knatar jag över till Lilltjejen och håller handen tills vi båda domnar bort igen. Efter två timmar till vaknar jag av att åskan dånar kring husknuten och förundras över att flisan intill mig inte märker något. Hinner slumra in en stund igen innan det är dags att masa sig upp för ännu en arbetsdag. Hurra för varma duschar och combatmusik i Gulingen för att vakna till litegrann.
Johan ligger hemma sjuk idag nästan helt i avsaknad av röst. Har en känsla av att vi båda lär vara superpigga ikväll.
 
 
(Klipp dig! Fast armarna är onekligen najs!)
 
 
Jag ska prestera hela nya combatpasset ikväll, förhoppningsvis med färre tabbar än i tisdags! Typ dagen efter insåg jag alla missar jag gjorde koreografimässigt i framför allt styrkan och stretchen. Inte så konstigt kanske i och för sig då jag knappt hunnit träna något på dom men ändå. Störigt när man teamar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0