Så var vi igång igen

Jag gick ungefär halva dagen igår med förväntan inför egentiden till kvällen. Jag ville sticka vidare på mössan jag påbörjat åt Lilltjejen och skriva på min första bästsäljare. Svårt att göra båda så det var ett svårt val jag ändå såg fram emot att göra.
När jag så avslutat mitt inlägg där igår lagom tills det snusade fridfullt intill mig fann jag mig stående vår halvtrappa upp och betrakta utsikten. Glödande brasa i kaminen, Johan i soffan framför nån fotboll och min mysfåtölj redo i hörnet. Jag visste vad jag ville men kände bara att jag inte orkade. Klockan var knappt halv nio och jag gick och lade mig, läste några sidor "Malin från Skaftnäs" där jag fick dra lite på smilbanden innan jag gav upp och slocknade. Klockan hade nog kämpat sig över niostrecket och ååh vad skönt det var!
 
Kliver ut till en krispigt klar morgon där mörkret fortfarande råder. Blir stående vid trappans kant och ägnar några sekunder åt att höja blicken och mysa lite. En strålande halvmåne och Orion tronar framför mig och det är bara tyst och vackert och fridfullt.
På min väg till jobbet passerar jag sexton trafikljus och får i princip gröna vågen - det här måste bli en bra dag!
 
Kommer på plats och öppnar mailboxen. Duns tillbaka i verkligheten och inloggningsproblem som kvarstår för frustrerade användare. Men vad gör det? Det här ska blir en bra dag!
 

Kommentarer
Postat av: Anna W

En bra dag ja! Bästsäljaren kan vänta. ;o) kram!

2012-10-08 @ 09:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0