Ryggläge

Det blev en rivstart på veckan med en sådan där dag då man knappt unnade sig tiden att gå på muggen. Lyckades dessutom glömma mobilen hemma så
Johan fick ta bussen hem efter lunch och hämta Ronja som var dålig på dagis. Att komma tillbaka från ett möte och se mail med enbart "Ring mig!!! Kan du hämta henne???" är sådär men var ju inte alls så illa som man hunnit föreställa sig femton gånger tills man fick tag i honom. Detta innebar dock att jag kunde göra "bara den grejen", och så "det där mailet", och så "jamenvisst tusan det mailet med" och så hade det gått en timme! Olämpligt nog när det blev så mycket att ta i kör jag igång nytt kursblock, inplanterat sedan månader tillbaka och fullbokad så Johan måste stanna hemma imorgon. Dessutom har han fått ta ledigt onsdag då dagis har stängt.
Skulle ju egentligen ha min måndagscombat om några minuter men då det blev så körigt på jobbet, Johan fick åka hem trots att han också har skitmycket på sitt jobb och det faktum att ingen var bokad så ställde vi in det. Det är nog första gången jag gör det sedan jag började instruera.

Så snufsas det här intill, en av de snabbaste nattningarna jag varit med om. Men har man inte sovit under dagen är det kanske inte så underligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0