Kväll

Några tuggor köttbullar med potatis och två bananer blev Lilltjejens middag. Man är glad så länge de äter NÅGOT. Minnesnotering: Inte vänta med nästan-tvåårings middag FÖR länge!
Ligger här med den där smått frustrerande känslan att vilja skriva men inte kunna. Har under dagen haft grejer som poppat upp som jag fick en massa tankar att skriva kring men som där och då inte var möjligt. Så när jag nu HAR tid är alla de där tankarna borta, puts väck. Och det är frustrerande.

Har i vilket fall läst ut sista boken i Twilight-serien som för min del hade alldeles för mesigt slut. Vilket antiklimax. Kanske för att det är en tonårsbok? Kanske för att det blev för komplicerat för författaren? Nu vill jag se filmerna i alla fall, fick ju Johan att se första med mig där i lördags men tyckte inte jag skulle utmana ödet när jag ville få honom att läsa böckerna också.
Har slukat dessa fyra på en vecka så frågan är då: Vad ska jag läsa nu?
Är lite nyfiken på Zlatans och Sjöbergs biografier vilka jag antar finns i pocket vid det här laget. Är också nyfiken på, för mig det stora avsteget Herman Lindkvists serie Historien om Sverige. Fick första delen av Monica för någon jul sedan men har ännu inte påbörjat det. Antagligen hamnar jag lättare med något enklare skönlitterärt som är bekant och därmed mer avslappnande att läsa än något nytt som antagligen kräver lite mer fokus och tankeverksamhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0