Utlösning

Typ. Tillfredsställande sådan av en icke sexuell anledning. Dagen började dåligt med ett missförstånd som fick bägaren att rinna över bokstavligt talat. Bägaren som samlat på sig på jobbfronten och utlöstes av helt annan anledning. Jag har känt att det varit på gång men som vanligt kör man på och hoppas det ska lösa sig. När proppen nu gått ur finner jag mig själv så där jobbigt skör som jag bara upplevt en gång förut - när jag gick i väggen. Inte alls lika illa denna gången, långt därifrån men tecknen är där. Mobilen ringer i fickan där jag är på väg till träningen. Jag får inte ut den, sliter och drar och är nära att ta till lipen! Precis som när jag där för några år sedan började lipa för att vispgrädden stänkte eller armen fastnade i jackärmen.
Hinner inte svara, ringer upp Johan som frågar hur det är och jag sitter i tåreflöde till Marieholmsleden där jag drar upp combatmusiken för att överrösta tankarna och hitta perspektivet. "Skärpning för f-n!"

Försökte göra som Johan bad mig: Projicera frustrationen i vartenda slag, varje kick, knä och armbåge. Det fungerade och nu efteråt känns det - som vanligt mycket bättre. Innan passet stack hon i repan till mig en present från Annie då jag vikarierar för henne idag. Då var det nära jag tog till lipen igen - så himla gulligt!

Nu känner jag som sagt mig lite mer på banan igen. Imorgon är det måndag så då får vi se hur det går. Jag har en vagt formulerad plan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0