Upp och ner

Brasa tänd, katt i knä och Lilltjej i tv-soffan. Johan är ute i regnet och tränar fotbollstjejerna och jag har försett grannbarnen med godis. Har ju liksom för mig att det var onsdagen som gällde men jaja.
Användarna till en av mina applikationer har sagt ifrån: Nu är det nog, nog av alla problem med leverantörer, fakturering, buggar, test och fel. Mina ständiga brandsläckningar och prioriteringsdilemman har fått deras under lång tid prövade bägare att rinna över. Ända sedan jag tog över denna slitna stafettpinne har jag haft molnet hängande över huvudet att MÅSTA ta tag i den applikationen, gå till botten med problemen och reda ut allting. Men tiden har aldrig funnits. Och jag kan inte heller se hur det ska bli mer utav den.

Får samtidigt en förfrågan som knappt är en förfrågan men som man bara inte säger nej till trots att det innebär att mina applikationer och alla deras problem får stå åt sidan i TVÅ veckor. Det är en chans en sådan som jag inte kunnat förvänta mig men som nu kanske blir av, allt tack vare mina fantastiska kollegor. Så återstår att se hur det nu blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0