Sol och vind i håret


Johans föräldrar har bytt båt. Samma längd men mindre sittplatser och större motor. Vi åkte upp till Landet för en chans att provköra/åka den lite. Det blev rejäl vind i håret och ljuva minnen från alla timmar jag tillbringade i mina föräldrars aluminium-Buster i Piteälven. Uppströms och nedströms körde jag, ibland flera gånger om dagen för att låta fyllebråk och tryck i bröst bokstavligt talat blåsa bort.

Lilltjejen fick inte följa med, hon är inte alls kry ännu och tror inte heller hon hade uppskattat vare sig vinden eller motors vrål. Johan stannar hemma med henne imorgon.


(Tittut!)
















(Lässtund med "fafa")

Vi körde upp med både Saabis och Guling eftersom jag hade min combat. Då kunde Johan och Lilltjejen disponera resten av eftermiddagen hur de ville och då blev det en liten sväng upp till Stenungsund och farmors mor där också farmors bror Stefan var på plats.










Det är inte allitd solskenshumör om nu något fått för sig det. Sorry Lilltjejen, detta går väl under paragrafen "Undvik tonårspinsamheten" men taskiga morsan tyckte helt enkelt den var rolig! Dessutom får man se alla dina tänder som exploderat upp i munnen på dig. Inte konstigt du är tillbaka i samma dregelkapacitet som innan du hade några tänder över huvudtaget!

Bara för att göra det lite mera rättvist, fast kanske så du bara skäms ännu mer måste jag lägga in en annan bild som lockar mig till skratt varje gång.
Som sagt så ligger det oftast ett antal mindre lyckade bilder bakom de som är ok!

Bara för att det ska bli mer effektfullt får ni klicka upp den, hohoho!


I egenskap av upphovsmakare till denna blogg anser jag mig själv fullt berättigad att sålla bland de bilder där jag själv figurerar!


Dagens combat gick förresten rätt ok och med tanke på att det inte fanns något head-set var det väldigt ok med en liten grupp på fem deltagare! Dessutom kände jag inte av skinkan något alls, wo-ho! Men det kan passa bra med ett besök hos Citykliniken imorgon och så kanske det där Box impact passet nu blir av ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0