Så var det fredag igen

En nybadad Lilltjej med feber degar med mig i soffan. Johan offrade sig och hämtade henne från dagis efter lunch då de ringde. Två kräk, lite fil, mycket sova samt massor av snor. Jag tog till vara på tillfället att inte dagishämta och stannade en timme extra på jobbet. Det jag hade ambition och förhoppning att göra idag blev till ett intet. Har i princip bara suttit i Outlook hela dagen mailandes hit och dit för än det ena och allt det andra som man hittills inte hunnit. Bakslag vid en uppgradering borde jag vara van vid nu men det är så frustrerande! Ju större organisation desto omständligare blir allting att genomföra.
Huset är nu vidöppet så vi slipper svettas floder och gråbröderna med sina nya halsband har gjort försiktiga små lovar på utsidan.
Johan är på fotbollsträning och jag är vrålhungrig. Undrar om det är näringsbrist, värmen eller latheten som gör att jag inte ser till att för sjutton fixa mig något att äta om jag nu är så himla hungrig?
Just det, fick en avi från Posten att något 800-grams skrymmande med för litet porto ligger och väntar på oss. Om vi vill ha det får vi betala mellanskillnaden och nån expeditionsavgift. Vad sjutton kan det vara? Ingen avsändare och adresserat till mig och Johan! Nyfikenheten kommer ju liksom som ett brev på posten, ha-HA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0