Powerpuff!


Den som svettats mest har tränat hårdast va? Och då tänker vi inte på att Ylva och Amanda kört ett CXWORX strax innan ok? Hohoho, som vanligt alltid lika kul att teama med de två och var riktigt avis på Amandas, förlåt Blommans fina rosett!
Under låt nummer sex började jag känna av smärta i höger skinka, något jag gjort förut men inte alls så mycket som nu. Det var så pass att jag inte kunde ta ut rörelserna ordentligt och när passet väl var klart och man stannade av blev det riktigt illa! Pinsamt att inte kunna gå ordentligt då det gör som ondast när jag slläpper belastningen, som när jag lyfter benet när jag går eller gör back-kicks. Menmen, lite vila löser det nog!

Det var ju också medlemsdag i Kållered så det erbjöds lite allt möjligt trevligt som tilltugg, massage och annat. Tjejerna i receptionen så piffigt uppklädda och alltid lika goa! Det är därför jag gillar Kålleredsanläggningen så mycket, stämningen är alltid bra och deltagarna så blandade åldrar men lika i positiv inställning och engagemang.

(Gottigt!)




(Jag försöker vara lite Buttran...)


(Mer gottigt á la Powerpuff!)



Och så de vanliga urspårarbilderna!



(Tack och godnatt Kållered! Nu ska jag och min skinka gå och lägga oss!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0