Onda känningar

Förutom ryggen som är sitt vanliga elände efter extra mycket stillasittande, har jag marigt ont i halsen. Tack för den Lilltjejen! Hon är för övrigt sig själv igen såpass att det blir dagis imorgon. Nu håller hon på att somna här intill medan Johan kör match nere på vallen. Han var så snäll att han satte henne i vagnen och promenerade ner med henne efter middagen så att jag kunde få tid att jobba lite innan jag hämtade.
Jag visste på ett plan att det skulle bli så här när jag ständigt fick prioritera annat. Utbildningsmaterialet har länge behövts uppdateras, så innan mitt nästa block som råkat sammanfalla med kineserna SKULLE det bara göras!

Och så är man ju sådan tidsoptimist. Hade jag inte haft Mikaels hjälp med översättningen hade det varit totalkört. Och det är bara att inse att jag inte kommer att hinna den sista kursen idag då de måste gå iväg. Om några timmar börjar kineserna sin arbetsdag och då måste min kollega där borta ha dom!
De två jag hunnit färdigt tänkte jag översätta ikväll så fort hon intill mig somnat. Det blir en sen kväll...

Johan hämtade ut den där försändelsen som inte hade tillräckligt med porto. Hinner inte visa vad det var nu då bilderna är i kameran, men det var onekligen en överraskning! Johan drabbades förresten av shoppingfreseni när han var på utflykt med Lilltjejen idag. Regnställ, stövlar och två jättesöta uppsättningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0