Lite varmt

Det såg ut som det faktiskt skulle bli av idag, box impact i Almedal. Så hämtar jag Lilltjejen på dagis och personalen meddelar att de funderat på att ringa under dagen, att hon inte alls verkar kry. Jadå, snoret har vi inte missat, det har ju närmast blivit ett konstant tillstånd men hon var verkligen kinkig och varm. Att utetemperaturen visade på 29 grader gjorde inte saken bättre. Panoramafönstren hemma hade dragit upp innetempen till närmare kokpunkten så det var av med kläderna för både mor och dotter! Lite svalare och med mat i magen är hon sig hyfsat lik igen men det blev ju inte att som planerat åka till Mölndal för middag och barnvakt innan vidare färd till Almedal.
Johan är på GAIS-derby mot IFK och med det strålande vädret är det upplagt för lite vad som helst. Visst saknar jag ordningsvaktsjobben! Fick en förfrågan om jobb i Vänersborg, sommarsäsongen håller på att dra igång!
Somnade sent och sov dassigt, så varit duktigt trött hela dagen. Att sitta i möten då är ingen höjdare kan jag säga! Får se om Lilltjejen blir hemma imorgon, Johan tar hand om henne då i sådana fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0