Jomenvisst

Nu när jag sitter med riktiga bloggförutsättningar kan jag lägga in morgonens bild på en Lilltjej som jag nyligen insåg blev fjorton månader idag.
Saknar henne faktiskt litegrann, framför allt när jag ser bilden farfar skickar från kvällspromenaden.

Men hon har det bra, Johan har det bra efter tur på Segway i Budapest, och jag har det bra. Sitter i lobbyn med ett gäng framför mig som utstrålar den där "vi är bäst"-attityden, dricker ur stora höga glas och pratar lite för högt. En bär solglasögon i den mörka lobbyn och en trådsmal blondin är klädd för strandpromenaden i Nice. Så hör jag en distinkt norrlandsdialekt bland några i sällskapet och bland dom en bekant röst. Brolle med hov checkar in och blondinen är föga förvånande hans flickvän.

Nåväl, jag är otroligt mätt efter en vansinnigt god middagsbuffé! Soppan med den föga inbjudande kombinationen päron- och rotselleri visade sig vara det godaste av allt i det digra utbudet! Med rökta laxbitar var den helt otroligt god!

Jag orkade inte ens prova hela efterrättsutbudet men kunde ju inte motstå den vita chokladmoussen och något som såg ut och smakade precis som creme brulee, men inte hette creme brulee. Creme något annat som jag inte minns.
Bra service och trevlig personal hittills, synd bara att de manliga massörerna var lediga denna helg. Börjar morgondagen med det där orientaliska, sedan lite massage och kanske en sväng in till stan för lite shopping innan lunchbuffé på hotellet och mera avslappning vid poolen. Har ju laddat med både korsordstidningar, bok och Nintendo DS! Ja, jag har det bra!

Kommentarer
Postat av: Helena

Är det inte snarare 16 månader? ;)

2012-05-04 @ 20:58:53
Postat av: Linda till Helena

Eeh jomenvisst, fick visst för mig att det var tio månader på ett år! X-P

2012-05-04 @ 21:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0