I morse

Johan vaknar, vänder på huvudet och ser detta på sin snarkande fru.

Nu är han på väg till Gamla Ullevi för GAIS match medan jag sitter i fläktdraget vid köksbordet. på Allum blev det förutom proviantering både sådan där laptopunderläggsgrej med två fläktar samt en liten bordsfläkt man kopplar in i USB-uttaget. Då är vi helgarderade tyckte vi.
Han spelade kanske en halvtimme innan den dog, så nu är det då fläktgrejen undertill, USB-minifläkten och så den stora som står och brummar intill mig.
Hinner dock knappast spela något då det börjar vara dags för Lilltjejen att vakna.

Men asch, jag får ju passa på när jag har chansen!


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Gud så söt han är- kissen!! Blir sugen på att skaffa en egen ;-)Har dom fått något namn än?



Sambon spelar Diablo och har väntat och väntat i 12 år, så han har varit väldigt irriterad under dom perioder han blivit utslängd pga servrarna. Mycket irriterad på att man måste vara uppkopplad när man spelar singelplayer. Du har ju andra problem med fläktarna också, men hoppas du hinner få spela lite iallafall mellan "stoppen" ;-)



Anna i gbg...

2012-05-17 @ 21:00:44
Postat av: Linda till Anna i gbg

Ja de är riktigt mysiga nu när de inte är så skygga längre och man har alla tre katter i sängen! :o)

Ehm, beträffande namnen verkar det som arbetsnamnen Bror och Brorsan blivit fast. Så på bilden är det Bror som snusar så sött :o)



Ja det där att man måste vara uppkopplad för singelspel tycker jag också är störande! Så du har inte blivit "hooked"? ;o)

2012-05-18 @ 07:09:10
Postat av: Anna i gbg...

haha... nope! Aldrig... gillar inte spel direkt ;-)Iallafall inte sånt man håller på med i evighet, kan spela sånt som går fort, på en minut typ... :-)



Anna i gbg....

2012-05-18 @ 18:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0