Snart...

...dags igen! Release i Kållered med Ylva och Amanda. Gårdagen gick bra men shit vad jobbigt det var! Denna gången kör jag de tre första, skönt att ha sina låtar bortgjorda först!
Samtalet igår gick väl bra. Det föreslogs att jag skulle få egna sessioner samtidigt som Johan fortsätter med sina egna, och så kör vi tillsammans när våra respektive psykologer anser att det är läge. För min del lär det handla mycket om min anknytning till Lilltjejen som strandat totalt. Kände där igår hur trött jag blev, hur liten lust jag hade för att gå mera i samtal. Men jag inser ju vikten av det i det här fallet och jag har ju inget att förlora.
Men nu måste jag försöka hitta fokus för combaten!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Jag gick hos psykolog under en tid för 9 år sedan, sen ytterligare under en tid för både 4 och 3 år sen. Vid dessa tillfällen förstod jag egentligen inte riktigt vad det skulle vara bra för men följde rekommendationen jag fick. I höstas hände det otroligt tråkiga saker runt mig o då gick det upp för mig att alla dessa samtal jag varit på gett mig mycket bra verktyg att använda både i vardagen o när det oväntade händer. Det är väldigt påfrestande att gå på samtalen men jag tror att det i slutändan är värt det. /Camilla

2012-03-22 @ 23:02:59
Postat av: Linda till Camilla

Ja, det är nog så. Allt är väl egentligen bättre än att tiga eller trycka undan tankar och problem, men det är ju oftast det man gör eftersom det är lättast. Ingen tycker väl det är lätt att rota runt i jobbiga grejer.

2012-03-23 @ 13:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0