Säröhus


Grattis farfar Tomas på 65-årsdagen!
Det där med småbarn på spa vete tusan om jag rekommenderar då man ömsom njöt ömsom önskade man var barnfri.
Söröhus relaxavdelning var inte så stor men ändå alldeles tillräcklig då det inte var särskilt mycket folk. Och vattnet var välsignat varmt och skönt! Fräscht och väldigt god mat!

Jag tror det var anjovismousse till förrätt som var godare än det lät men inget man gick i taket för.

Lilltjejen fick också förrätt, eller ja, en enda rätt!

Fick ingen bra bild, men varmrätten med sin renfilé och murkelsås var bland det bästa jag ätit faktiskt. Så otroligt mört!


Efterrätten, mjölkchokladmousse gick ju ner utan större problem kan jag säga. Av någon anledning hade de räknat med Lilltjejen, dvs en extra tallrik - till mig!
Att den serverades i en choklad"bägare" var rätt najs.
 
När Lilltjejen var riktigt liten var hon inte särskilt förtjust i att bada. Men otaliga paskstunder med Johan i badkaret har omvandlat henne till en badanka vilket märktes väldigt väl igår och idag. Fast å andra sidan kan ju ingen inte tycka om att bada i 37-gradigt vatten!
Dyka under ytan gick hur bra som helst, även om det stundtals nog svaldes en del vatten!


(Kom då!)





 
(Utsikt från middagsfönstren)

Säröhus är inget spa av den mening att de erbjuder behandlingar och sådant, utan allt bygger på "egenbehandlingar" där anläggningen tillhandahåller badsalter, skrubb, ansiktsmasker, krämer och så vidare. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att återkomma dit på egen hand med en god bok, Nintendo DS och korsordstidning!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Vi var på liknande uppe i Haparanda. Barn var inte tillåtna då det var 18årsgräns. Man förstod varför när man var där. :-)

2012-03-31 @ 23:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0