Onsdag

Jag och mina exemplariska middagar. Tillagade en "riktig" men hann inte käka den innan det var dags att skynda till kvällens boxpass. På vägen ringer Andreas - passet är inställt! Eftersom vi ändå är på väg beslutar vi åka dit ändå och köra lite improviserat i den tomma salen. Några kilometer senare ringer anläggningen. Jag skulle vara med som deltagare? Skulle jag kunna tänka mig att köra en combat istället för de fåtalet som de inte lyckats få tag på?
Det visar sig att den ordinaries vikarie har avsagt sig klassen mindre än en timme innan den ska börja! Man kan ha sina skäl, men de som angivits var allt för tunna - dåligt!
Hur kul är det som bokad deltagare att komma ombytt och klar och få beskedet att det inget pass blir? Nu hade de i alla fall ett alternativ, även om det inte var det de väntat sig. Fem tjejer dök upp, tre fullföljde förutom Andreas så jag körde det som ett prova-på pass med lite extra pauser och genomgångar vilket innebar att jag skippade muy thai låten, det var rätt skönt!

Otroligt mycket på jobbet, tiden bara flyger fram och det är nästan så jag saknar de där två timmarna på dagarna! Imorgon blir det full dag dock, combat i Kållered!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0