Lördagkväll

Vi har hängt upp den tredje och sista maskinen med tvätt och tittar på varandra. Kan vi gå och lägga oss nu? Men när klockan inte ens är halv åtta biter vi ihop och här sitter jag nu. Men nu hör vi att det visst är dags för sommartid så då kan man ju säga att klockan snart är nio och då brukar vi ju faktiskt lägga oss! Wo-ho!
En natt med kass sömn på grund av snorig Lilltjej och dag springandes i butiker är tydligen mer än vi klarar av. Kanske kan skylla lite på att jag lämnade blod också? Eller nej, blodvärdet var så pass bra med sina dryga 130. Kändes bra att äntligen fått det gjort efter ett antal påminnelser.

Kom-ihåg lapp till nästa gång: Inte bära tröja med tajta ärmar! Muddarna funkade finfint vid handlederna men mindre bra över armbågen. Det blev samma funktion som den där spänngrejen de drar åt som jag nu inte minns namnet på, men det medförde att det tog en bra stund innan det slutade blöda när nålen var ute.
Vi hittade det mesta av vad vår shoppingtur avsåg i form av kläder och diverse till Lilltjejen.

(Utsikt från blodtappningsbritsen)

Imorgon är det inget planerat vilket är rätt skönt eftersom jag känner inte för något. Combatrelease är det enda på schemat och det brukar jag ju känna för om inte annat när musiken dundrat igång.


(Hm...)

Nu har klockan passerat åtta, eller jag menar nio. Kan jag gå och lägga mig nu? Zzzzz!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Ja, att lägga sig i sängen så tidigt det klarar jag inte av - men att somna i soffan är helt ok. ;o)



2012-03-25 @ 08:56:56
Postat av: Linda till Anna

Och jag har svårt att somna i soffan! X-)

2012-03-25 @ 20:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0