Efter 75 minuter...

... av slag, knän och sparkar mot säck samt diverse störiga styrkeövningar är man nu duktigt slut i kroppen. Ogillar verkligen inslagen av armhävningar, upphopp och sådana där "sprawl" eller vad de nu heter. Kanske för att de är så jobbiga?
Känns som jag ätit konstant hela dagen. Muffisen jag började med där på jobbet, och så dignande frukostbord där mitt bidrag var chips och två sorters dipp. Sann Linda-anda med chips klockan åtta på morgonen. Bara för att kompensera hade jag också morots- och gurkstavar. Allt flyttade vi sedan till vår "godis-ö" bland våra skrivbord som vid det här laget är beryktat och lockar sötsugna VCC-nissar från alla håll och kanter!
Inte så dumt sedan med måndagsmöte runt gottebordet efter lunch!
 
Efter allt frosseri hade det kanske känts extra motiverande att masa sig iväg till kvällens träning, men efter skyhög sockernivå hela dagen kändes soffan mycket mer inbjudande. Fördelen med en träning man bokat för att teama med en annan är just att man inte kan balla ur lika lätt. Och visst var det skönt att svettas ordentligt! Och så för att jag var så duktig har jag glufsat i mig ännu en av chokladkladdemuffisarna och ett antal godisnappar! Nej, jag är inte så föredömlig när det kommer till födointaget.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0