BC Release Kållered

Lika kul som att teama med Amanda och Ylva i Kållered, lika kul är det att beskåda bilderna som Andreas hjälpte oss ta denna gång!
Jag körde de första tre låtarna och behöver definitivt träna på avsluten! Noll koll alltså!
Rätt bra med deltagare trots den dryga 20-gradiga värmen som äntligen behagade komma så här dagen före midsommar. Imorgon ska det bli regn - föga förvånande.
 
Vi köpte ju denna kamera för att jag hade en form av intresse att lära mig ta lite bättre bilder. Jag förstod dock inte så mycket när jag läste handboken vi rekommenderades och har sedan inte tagit mig tiden att ge det ett ordentlig försök igen. Fick nu en liten genomgång av Andreas och inser att det som så mycket annat handlar om kunskap samt trial and error för att lära sig ordentligt. Jag tror jag tycker mer om att fota människor och skulle gärna vilja lära mig bli bra på det.
 
 
Körde med ett par av mina gamla "pre-barn"-skor vilka kändes sådär. Jag kan nog pensionera dom nu, eller i viss mån kanske använda dom som promenadskor eller liknande.
Shortsen blev ett riktigt sista-minutenköp då jag ju tagit med kläder för sommartema, dvs kjol och leggings. När så Ylva och Amanda hade vanliga träningskläder hade min kjol känts något malplacerad!
Inte de bästa shortsen kanske med tanke på vissa vinklar som kan uppstå vi en del kickar. Helst vill man ju bespara sina deltagare risken att få instruktörens skrev rätt upp i synen!
Fast de var väldigt bekväma så kanske jag skiter i eventuella vinklar och anammar detta oplanerade köp!
 
Börjar nästan få lite ånger gällande den tredje combatklassen jag sade upp. Höstschemat är på gång och det finns några klasser lediga som helt klart hade varit kul att köra! En var varannan vecka, kanske det hade varit något? Åååh!
 
Imorgon blir det sill och potatis! Nom-nom! Och jordgubbar med litervis av ovispad grädde! För visst ska det vara ovispad!? Gärna en hög med strösocker också, mmm!
 
 
 
(Paus mellan låtar - pust!)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Nej, det ska varken vara vispad eller ovispad- det ska vara vaniljglass!!! ;-)

2012-06-22 @ 08:48:48
Postat av: Linda till Anna i gbg

Ah, DEN varianten har vi ju också ja! ;o) Mm, till nöds är den at föredra framför vispad grädde. All tre fanns till hands igår! :o)

2012-06-23 @ 20:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0