Bilduppdatering

Första dagen man fått någotsånär riktig sommar- och semesterkänsla! Jag tror det ligger mycket i det faktum att man bara behöver kliva i ett par shorts och knäppa bikiniöverdelen för att vara klar för dagen! För första gången sedan semesterns början var temperaturen över 20-gradersstrecket när vi klev upp och solen bara sken och sken.
När jag nu sitter vid datorn kan jag skriva ett ordentligt inlägg med bilder så som jag vill. Passar därför på att lägga in lite "riktiga" bilder, dvs tagna med riktig kamera och inte fånen.
Börjar med en på Bäbis/Fia och Brorsan. Man ser Bäbis kala kind där hon hade skadan. Nu är pälsen på väg ut igen. Medan hon är tunn och inte lika glansig i pälsen längre är Brorsan desto mer av båda. Han är den stabbigare av de två bröderna och lär bli en rejäl bit när han är fullvuxen! Älskar hans täta korta och tjocka päls!
 
Så en från slutet på juni vid ett tillfälle då farmor skulle vara barnvakt medan egoföräldrarna skulle iväg på sina respektive aktiviteter. Försöker fota så mycket jag kan då hon är med sina farföräldrar då jag inbillar mig att det är värdefullt att ha kvar till en äldre Lilltjej.
 
Man börjar ju lära känna sin Lilltjej, när det är äkta gråt och "synd-om-mig-gråt", surmulet och ilsket, skamset och sprudlande. Och så den här - finurlig á la titta-titta!
 
 
Och så från denna dag ett gäng då vi promenerade ner till stora badsjön och lät Lilltjejen doppa fötterna för första gången. Plockade förresten en fästing från henne idag, som satt i naveln...brrrr!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0