Mmm

Fem pass på sju dagar. Senaste jag låg på denna träningsfrekvens var när jag var singel - och det är jag ju nästan på ett sätt nu! Det blev ingen box med Andreas utan han gjorde mig istället sällskap när jag hoppade in och vikarierade ett combatpass i Angered. Det kör i gång på måndagar där nu också.

Tryckte i mig en sallad som skulle vara en liten sallad men som växte och blev en gigantisk sallad. Gott var det i alla fall. Kanske behövligt nu också efter all denna träning, och det är inte över ännu. Imorgon ska jag teama en combat i Lindholmen, sedan kanske boxpasset blir av på onsdag. Och så min torsdagsklass efter det. Ja, lite stel är jag allt i kroppen nu, men det är sköönt!

Med tanke på att mitt första (och enda) hemgjorda försök smakade mer omelett med vaniljsmak är jag desperat nog att prova detta! Saknar bara en sådan där flashig liten brännare för att få till sockerskorpan. Det ska jag till att misslyckas med en färdigprodukt och kremera hela härligheten i ugnen.

Får lite bilder på Ronja som Johan skickar från Sälen. Det är roligt att se dom samtidigt som man blir lite småledsen över att allt nu blev som det blev. Det var ju meningen att jag skulle vara där också, att vi två skulle se henne åka pulka för första gången. Vi skulle åka på tur på fjället med henne i bärstolen och leka i snön. Ja, ännu en besvikelse att foga till de övriga.

Boendet för min del är i alla fall fixat nu, tusen tack till alla som kommit med förslag, erbjudanden och råd!

Kommentarer
Postat av: Kaja

Skönt att boendet har löst sig. Ett problem mindre att våndas över...

2012-01-09 @ 23:05:25
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Anna

Härlig sallad! Av någon anledning känns det som att den gamla Linda är tillbaka. Bra att du laddar batterierna.



Det är jobbigt att du missar fjällresan men vad skulle du gjort? Antar att det kommer att kännas så ganska länge framöver. Vet att de som separerat ofrivilligt känner så i flera år... Kram!

2012-01-10 @ 08:39:54
Postat av: Bodypalace

Mums vad gott men man ska ju ha svarta kalamataoliver istället för äckliga gröna haha ;D

2012-01-11 @ 08:42:41
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Bodypalace

Det är en arbetsskada, därför jag kommenterar mat så där haha :P Kul att du fick ett bra intryck av bloggen även om du bara scrollade lite snabbt :)

2012-01-11 @ 15:27:49
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0