Lite ont

Okej, en vilodag börjar nu kanske vara nödvändigt för min stackars kropp! Sju pass på nio dagar! Tyvärr får den vänta till fredag då det är min torsdagscombat imorgon där jag tack och lov ska teama med Ylva. Redan vid passet igår på Lindholmen kände jag av baksidan av höger axel, deltamuskeln kanske närmare bestämt. Inte så mycket att det störde men något var definitivt där. Så vid kvällens boxpass med Andreas kände jag direkt vid första slaget som högern fick ta emot hur det smärtade till rätt ordentligt. När jag slog var det ingen större fara men att hålla mitsen och ta emot den bakåttryckande rörelsen kändes rejält. Att sedan ratta Gulingen och lägga i tvåans växel var inte alls skönt! Får se hur det känns imorgon och sedan kanske försöka hålla igen till söndagens combat. Skit också.
Efter all denna träning måste jämvikten återställas, så det blev en sen middag på McDonalds där jag utan några som helst samvetsförebråelser glufsade i mig friterad kyckling, strips med dip och läskeblask medan Andreas höll sig till sallad och juice. Viktigpetter.

Denna gick på hög volym både till och från träningen.Tycker det är helt underbar, men har inte förrän nu insett vilken passande text det är.

Annars har det varit en riktig lökardag som trots det fina vädret inte alls medförde några uteaktiviteter. Detta på grund av att det talats en hel del i telefon med jag tror hela fyra olika personer. Det är ungefär en genomsnittlig månad för mig i vanliga fal! 
Har också läst ut Liza Marklunds senaste "Du gamla du fria" som jag påbörjade igår samt tillagat Leif Mannerströms kycklingrullader.
 
De ser ju onekligen rätt goda ut i reklamen, men av någon anledning blev mitt eget resultat inte alls lika tjusigt. Dock smakade det desto godare, så gott som Leifs resultat utlovade! De där tunnskivade kycklingfileerna hittade jag inte men likväl tvådelade som jag gick lös på med kötthammaren. Fick utlopp för lite aggressioner så en del hamrades till trasiga slamsor, men det blev som sagt väldigt gott! 




Parmesanmoset till var också perfekt men inte det nyttigaste kanske! Vispgrädde, smör och så osten, men jag har ju sällan haft några problem med onyttigheter precis. Mmm!
Får se hur det funkar i mikrat tillstånd. Helena som är tillbaka från sin mammaledighet (till sitt nya jobb) skulle visst ta med sin matlåda till "oss" och hälsa på Stoffe imorgon, så kanske jag tar med en också och hälsar på. Som sagt, social så det förslår! Har ju lite jobb att göra också för den delen.

Nu är det dags för den än tröttare kroppen att krypa till kojs!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du chockar väl kroppen. Ta det lugnt så du inte får en inflammation i någon muskel. Kram!

2012-01-12 @ 08:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0