Nedräkning

Tror jag har så jag klarar mig nu. Att packa lätt är inte det minsta lätt!
Inväntar nu taxin som ska ta mig till Landvetter. Jag bad de försöka tillse att den som hämtar har dubbdäck...
 
Lilltjejen är hos farmor och farfar medan Johan spelar innebandy som han sedan skyndar sig ifrån för att hinna säga hej då på flygplatsen.
Det blev en föga förvånande hysterisk dag igår där jag såklart fick ägna förmiddagen åt andra paniska grejer gällande mina applikationer. Fick dock en god lunch på Arken men utdraget möte efteråt där jag mer eller mindre satt och hoppade på stolen. Fick sista timmarna av dagen åt Kinamaterialet innan det blev plattan i mattan direkt upp till Jörlanda och årets traditionella julbord med familjen på Panget. Mycket gott och skönt att kunna försöka slappna av något genom att slippa tänka på att fixa middag eller stöka nämnvärt med Lilltjej hemmavid.
Otroligt vad mycket smidigare det är att blogga via datorn!
Hur som helst fick man också besked under gårdagen att en i resesällskapet som skulle ta processerna i utbildningen, låg hemma med trolig vinterkräksjuka. Perfa.
Kanske kommer hon ner under veckan men nu blir det alltså bara jag och Magnus som åker över. Lite kul är dock att Hannah från Malaysia också ska till Shanghai för att delta vid utbildningen samt presentera Malaysiakontoret tillsammans med Poh Ling som är assistent. Hannah har ju liksom blivit min förlängda support-arm i Malaysia vilket underlättat en del för oss alla tror jag.
 
Får se hur det blir med uppdatering under veckan där borta. Jag är ju livrädd för att råka missa någon inställning eller något i iFånen så jag får en tusenmiljonersräkning när jag kommer hem. Som konsult har jag ju ingen företagstelefon och vill ju gärna kunna kommunicera lite med hemmafronten annat än via mail.
Hotellet lär ju ha Internet och så har vi laddat ner Skype, detta förunderliga som jag vägrat anamma hittills. Får se nu då om det är så användbart som många hävdar.
 
Phu, som vanligt känns det som man glömt tusen saker men till syende och sist är det väl egentligen bara ngåra få grundläggande saker man behöver för att klara sig: Pass, betalningsmedel och i detta fall arbetsdatorn! Ja, jag har backup på usb också som jag så lägligt fick i tidig julklapp av Monica och Tomas!
Vi kikade på karta häromdagen och insåg hur nära jag faktiskt kommer att vara Sydkorea och min födelsestad! Lite småkul och ett resmål jag hoppas kunna uppnå en vacker dag.
Tror minsann att lite resnerver börjar göra sig påminda nu. Kanske kommer jag faktiskt fatta vart jag är på väg när jag väl sitter på planet!

Kommentarer
Postat av: A-K

Ha det så trevligt!!!!

2012-12-08 @ 10:54:53
Postat av: Elin

Lycka till nu Linda! Hoppas du får en riktigt bra vecka!

2012-12-09 @ 22:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0