Lucia!

Inköpsavdelningen i Sverige har en tradition: Att alla nyanställda under det gångna året ska gå luciatåg. I år var det dags att implementera denna tradition hos den kinesiska inköpsavdelningen! Svensk lussesång (fonetiskt översatt), glögg och pepparkakor och en hel hop entusiastiska inköpare! Otroligt gulliga sjöng de ut de obegripliga orden med mer entusiasm än många svenska lussetåg jag sett.
Bilden ovan är jag och "Daniel". Många av de kinesiska kollegorna har valt västerländska namn för att underlätta för oss. Spontant kan man ju tycka att vi borde göra det omvända - det hade varit både snyggt och kul!
 
Några sextio plus blev det inte i antalet vilket lämnade utrymme för mig att improvisera och ge dom som var där faktisk hands-on training. Otroligt välbehövligt och därför väldigt uppskattat.
 
Eftersom den tredje medresenären inte kunde komma fick schemat bantas något vilket innebär att jag nu är klar med utbildningen! Imorgon är det on-site support samt möjlighet för hands-on training för de som vill. Jag är riktigt nöjd med min insats och duktigt trött nu. Sena kvällar med jobb och aktiviteter samt tidiga mornar. Men det är ändå enkelt att arbeta hårt när man bor på hotell och inte behöver tänka på något annat än sig själv och det man är där för att göra.
Jag hoppas de deltagare som nu var med är nöjda med min insats, det lilla vi hört har varit positivt i alla fall. Mer ingående inlägg om resan i övrigt kommer senare. Eller ja, det är i alla fall min ambition. Det blir ju inte riktigt att komma hem på lördag kväll och sedan slappna av. Allt arbete som blivit lidande samt samlats på hög under denna vecka väntar på att tas itu med!
 

Kommentarer
Postat av: Thomas

做得好
(Be någon översätta.) ;-)

2012-12-13 @ 10:04:20
Postat av: Linda till Thomas

Tack ska du ha! :o)
Google translate är bra grejer! ;o)

2012-12-13 @ 14:46:08
Postat av: Thomas

FUSK!!

(...precis som om inte jag skulle ha fuskat.)

2012-12-15 @ 22:35:56
Postat av: Hannah

Can you pronounce it? =P

2012-12-16 @ 16:16:30
Postat av: Hannah

Can you pronounce it? =P

2012-12-16 @ 16:17:06
Postat av: Hannah

Can you pronounce it? =P

2012-12-16 @ 16:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0