God natt!

God natt hojtar Lilltjejen intill mig utan större tillstymmelse att somna. En Lilltjej med nästan astmatisk andhämtning och rinnande näsa. Det KAN vara feberrosor på hennes kinder.
Vi har ju varit grymt förskonade från allt som kallas bebiskräk och magsjuka under de snart två år hon nu levat. Vete tusan om hon ens kommit upp i en handfull kräkningar varav en igår, antagligen på grund av hostan.
Förutom kvällens spagettidisaster över täcken och kuddar hade vi under dagen fått en liten nypa luft i samband med geocaching. En nysläppt cache renderade ett närmare minievent då ägaren var på plats för hugade FTF-jagare samt sengångare (undertecknad). Tre cacher blev det samt lite lek innan vi packade oss hemåt för att... löka.

Idag har det inte blivit många fler knop, men rätt imponerande insats av Johan vid Bäckebols mellandagsrea. Inte SÅ illa enligt mig då vi höll oss undan elektronikkedjorna som verkade locka åttio procent av Göteborgarna. Vi köpte två plastbackar på ingen rea alls och åkte hem igen.
Imorgon bitti lämnar vi sjuklingen hos farmor och farfar där hon blir kvar till på fredag. Hur snällt som helst då vi jobbar dessa dagar. Det lär låta "de-oh" på kontoret vilket innebär lugn och ro och chans att jobba undan.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Japp. Högklassiga feberrosor det där. Skönt med barnvakt då. Vi använde det tricket veckan innan jul. :o) Hoppas hon blir frisk fort!

2012-12-27 @ 11:33:35
Postat av: Linda till Anna W

Ja, när hon kom tassande över till vår säng i natt var hos som en liten kamin! Hoppas det går bra hos farmor och farfar, hon ska vara där till imorgon! Lyx minsann! :)

2012-12-27 @ 12:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0