Första BC54

Min första lediga torsdagskväll utnyttjade jag till att ... träna combat. Har ju inte kört nya eller hunnit plugga nämnvärt så tänkte passa på att vara med som deltagare när nu farmor och farfar barnvaktar som vanligt ändå. Planerade in Frölunda direkt efter jobbet. Stoffe åkte tidigare och meddelade att en olycka på Älvsborgsbron medfört att han kommit typ en spottlängd på en kvart.
Jag beslöt att ta Norrleden och E6:an runt stan istället. Sjuk omväg men lämnade jag tidigare skulle det nog gå. H-A!!
Olycka i Götatunneln, stillastående bilar och hysterisk sista-minuten-för-julklappar-trafik och jag insåg någonstans vid gasklockan att det var helkört. Då hade jag varit på väg en timme.
Johan i örat klickade runt och såg att anläggningen vid domkyrkan hade combat en timme senare. Från att ha varit rejält sur och besviken blev det solsken igen och fick stanna till på Johans jobb och frossa av deras överblivna jullunch innan jag promenerade den kort-korta biten till anläggningen.
Goa Hillevi skulle köra, och med henne skulle Torbjörn teama. Dessutom var Malin där så fyra instruktörer bara sådär.
Nya passet kändes inte lika tungt konditionsmässigt utan utmanar axlarna mera. Gillar dock inte musiken särskilt.
Grymt skönt att få köra igenom passet samt kroppen igen. Kommer bergis att ha träningsvärk imorgon!

Just det, Lilltjejen har ju varit hemma från dagis då hon inte är kry, så idag har hon varit hos farmor och farfar. Och så bara sådär hade Tomas messat Johan och tyckt att hon väl lika bra kunde bli kvar där till imorgon då hon ju ändå inte borde återvända till dagis!
Tja, det är bara att tacka och - sova! Haha, hade henne i sängen inatt och hon bökar nåt otroligt!

Alla deltagare stod där med sina vattenflaskor och energidrycker. Själv pimplade jag julmust! Kall och avslagen, shit vad gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0