Just det....

.... fick ett infall där medan Johan lagade middag. Jag föredrar dock att avnjuta dom direkt ur frysen så efter träningen imorgon lär det bli ett gäng som får säga adjö till sina söta kompisar! Fast de har nog inte så mycket emot det, de kommer ju ut ur frysen och in i värme och gör dessutom mig glad och nöjd efter svettigt pass. Det har jag förtjänat!

Johan föredrar dom "råa" förresten och jag då frusna. Finns det någon undersökning på fördelningen där tro? Tycker förresten det är strunt att det skulle vara rasistiskt att kalla dom negerbollar så som vi alla gjorde innan man plötsligt upptäckte att allt kunde vara diskriminerande och kränkande så både Salmiakstavarna och Kinapuffarnas tillverkare fick dask på fingrarna. Men ok, vi lämnar stereotypiska avbildningar och återgår till de runda bruna som för övrigt somliga förstör genom att rulla i kokos (hädelse!) Hur kan man ta illa vid sig av ett av Sveriges mest uppskattade fikabröd? Nej bröd är det ju inte, inte kaka heller. Sötsak? Vad klassificeras de som?!

Undrar hur en stereotypisk svenne skulle illustreras? Vitt och smalt anlete med ariskt blont rufs och blåa ögon samt surt ihopknipna läppar av missunsamhet och rädsla att sticka ut över normen. Nu ska jag gå och lägga mig.


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Vi gjorde alltid negerbollar till jul förr- som julgodis, så hos oss definierades det nog som godis, iallafall när jag var liten. Nuförtiden äter jag dom typ aldrig, kanske till kaffet i såfall, så nu skulle det kunna vara en sötsak bara ;-) Och det ska vara kokos!! Pärlsocker är hädelse- då kan det lika gärna vara utan ;-)

2012-08-30 @ 09:54:29
Postat av: Linda till Anna i gbg

En sötsak är det definitivt och är onekligen en kategori eller hur? I det facket kan de placeras tycker jag :o)
Men med kokos alltså? Brrrr..... ;o)

2012-08-30 @ 13:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0