Inte mobilen!

Alltså, jag märkte avsevärda mängder katthår i MIN fåtölj när jag till kvällarna skulle slå mig ner. När jag så lämnar den för natten eller arbete fyller jag den med kuddar för att slippa bli lurvig om röven, men imorse påvisade Johan att det funkar sådär! Det är bara att inse. Jag behöver mer kuddar!
 
Sitter nu alltså för ovanlighetens skull och bloggar via laptopen medan Johan sitter på loftet och spelar Dibbe. Nyhetens behag är över och det var rätt längesedan jag spelade nu. Passar istället på att ladda in bilderna från kameran innan det är dags att krypa i säng.
 
Jag undrar när jag ska få tummen ur och uppdatera headern. Maja finns ju inte längre och ordningsvaktandet har jag lagt på hyllan. Skulle vilja få den att gå hela vägen ut till högerkanten men är inte tillräckligt haj på att greja i blogg.se:s källkoder. Vill ju inte riskera att hela bloggen blir knas utan möjlighet att återställa utan att förlora inlägg. Det har ju blivit några stycken nu.
Mina ben pirrar och Bror ligger draperad däröver. Hoppas de har laddat om till imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anna W

Åh så fina bilder!!! Här måste vi skärpa till oss med fotandet. Men det är så svårt att få till dom. Någon kan inte vara still längre än en sekund - om ens det. ;o)

Ja, gärna en liten uppdaterad header tack! Du har ju som ingenting för dig om dagarna och kvällarna. IRONI!!!!

2012-08-23 @ 10:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0