Snörvel

Det var visst Earth Hour igår, då man ska släcka ner för att spara el eller manifestera med mörkermannen. Eller så.
I vilket fall gick det mig helt förbi men ändå helt förutsättningslöst oplanerat sympatiserade vi visst ändå! Vi gick och lade oss och sov.

Missade att dokumentera Johan vid middagen i Säröhus. Så klassiskt à la småbarnsförälder! Han slevade femhundrakronors renfile med ena handen och gungade barnvagn med den andra.
Vuxenhandlade idag, mat för kommande veckan. I bilen på vägen hem kom vi på att vi glömt betala räkningarna - inte så vuxet.
Lilltjejen ska ha sin sovstund nu men har snart snackat bort den där inne i sitt sovrum. Kanske det är svårt att somna när pappa spelar DS intill så att det hörs ut till mig i soffan? Antar att hon somnar lagom tills det är dags att vakna.

Jag vaknade inatt med tungan vispandes runt i snustorr munhåla. Jag tror den letade i panik efter en smula fukt. Men när man är så tät i näsan att man sover med vidöppet gap blir det lätt ganska torrt. Man har liksom vant sig vid att gå omkring och vara lite småförkyld men nu är det visst värre. Hopplöst att få tag i en vikarie till combaten med några timmars varsel så det är bara att snyta sig och köra på. Där och då brukar det ju gå rätt bra i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Stoffe

Jaha, är det nu du ska komma och smitta oss på jobbet med allsköns baciller på måndag?!

2012-04-01 @ 14:07:57
Postat av: Linda till Stoffe

Det är klart! Jag är alltid generös!

2012-04-01 @ 17:33:07
Postat av: Stoffe

Mhmmm

2012-04-01 @ 22:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0