Ork?

Känner mig mer död än levande, i varje fall vad beträffar kroppen. En helkroppsmassage hade inte varit helt fel just nu!
Apropå massage går det sådär med spa-bokningen. Jag råkar föredra manliga massörer vilka av någon anledning är väldigt sällsynta på spa-anläggningar. Varför manliga? Hallå, vem vill ha fjesiga finhänder när man kan få kraftiga rejäla manshänder knådande ömma muskler? De kvinnliga jag provat har varit totalt meningslösa, de kan köra sina "Dagdrömmar", "Regnskog", "Harmoni" och sådant där chokladkladd medan jag tar en rejäl genomkörare av en manlig massör, hohojaja!

I vilket fall har denna kräsenhet på behandlingsfronten medför att jag inte hittat något ställe att boka in mig på! Jag har kollat Sankt Jörgens, Arken, Asia spa, Vann spa och Varbergs kurort och av dom hade två tillgång till manliga men inte den helgen jag tänkt. Nu funderar jag på att strunta i behandling och bara vara, det är ju liksom det viktigaste. Behandling kan jag åka och ta sporadiskt någon annan gång.
Jag ska kolla några fler ställen men har slut på idéer. Ska jag nu inte ha någon behandling kan jag ta Säröhus som jag gillade. Får också kolla att det inte är någon stor konferens på anläggningen jag åker till. Orka med lössläppta representationsberusade arbetstagare skränande i poolområdet. Barnfritt är ju
också en fördel - säger hon som plaskade runt med bebis för knappa månaden sedan. Kinkig jag? Näe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0