Två dagar sen sist


Lämnade lilltjejen hos farfar inför kvällens combatpass i Kållered då Oo tränade innebandy. Många bokade föll bort så jag fick köra skiten ur endast fyra stycken. Det klena deltagarantalet håller i sig och man kan inte låta bli att undra om det är mig det beror på. Tycker inte jag ändrat min instruktörsstil men det kan ju vara flera faktorer. En del av "mina" deltagare har jag sett på Zumban som ligger strax innan, den är ju hysteriskt populär nu. Surt sa räven :o)
Skönt att köra igenom kroppen i alla fall, näst sista gången med denna koreografi innan nya ska köras igång.


Har påbörjat förberedelserna för "Downtown Olofstorp" med en diger promenad i vårt lilla samhälle som visar sig större än man tror i det kuperade landskapet. Fick en pratstund med en dam i församlingshuset som har bra kännedom om ortens historia. Alltid kul att kunna lägga till lite information om specifika platser.
Fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen, känner mig lite småstressad över jobbet då det inte är det lättaste att fokusera när man har lilltjejen farandes runt överallt. Längtar faktiskt till oktober då jag går på full tid och då kan lägga all fokus på att sätta mig in i allt det nya som nu ramlar över mig med turbofart.

Man blir skönt speedad när man köra klass oavsett hur många deltagare man har, men nu börjar det kännas av att lilltjejen fann det lägligt med lekstund dryga timmen inatt. Får väl hoppas det inte blir en repris denna natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0