Svullen hjärna

Det är ju tur att det är intressant och rätt kul när frustrationen gnager och hjärnan känns redo att sprängas. Jag vet inte hur många gånger jag nu tänkt att jag tagit mig vatten över huvudet, men antagligen lika många gånger som "det löser sig" vilket väl är positivt. Frustrationen är dock jobbig ibland när man vill fatta allt, kunna allt och briljera med allt - på en gång, nu genast, helst igår. Att ens hjärna dessutom är synnerligen trögstartad efter gravid- och barnledighetskoma gör inte saken bättre. Men det löser sig. Banne mig!

Oo körde mig till jobbet idag för att jag skulle kunna lämna av honom i stan efteråt. Det är tisdagsträff och han ville för första gången på ett bra tag kunna ta sig en öl av den starkare sorten. Att det kan vara värt att ta bussen hem och sedan gå alla backar hem, när det dessutom är överhängande risk för regn passerar min horisont. Jag kommer nog aldrig att fatta vad som är så speciellt med de där ölarna.

Bara för att han nu får sitta i stan och pimpla jäst dryck (det är jäst va?) fick jag ju sno ihop en kladdkaka att frossa på. Hohoho! Nyttig och bra efterrätt till min lika nyttiga Findus-middag. Nya combatmaterialet har kommit förresten. Nu skickas de dock till anläggningen så snacka om att det blir en tur till Kållered imorgon! Jag missar ju releasen i Kållered eftersom jag lyckades pricka in ett IFK-jobb den dagen och till Angered funderar jag på att köra en mjukare övergång så slipper jag stressa in alla låtar. Ska som vanligt bli spännande att se hur musiken är. På grund av "Super Saturday" i Stockholm körde de ingen kvartal för combaten här i Göteborg vilket jag tycker är kasst. Det gör så himla mycket att få köra igenom koreografin ordentligt på en kvartal!

Men nu ska jag låta min hjärna vila med lite ceacachingpyssel ackompanjerat av Idol-uttagningar och regnets smatter mot takfönstren. Operation lägga lilltjej får vänta ett tag. Objektet är på grund av sen sovstund i bilen knappast mottaglig för huvudkudde i fängelsesäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0