Stenungsund


Det blev ett litet överraskningsbesök hos farmorsmor idag. Monica hade bokat promenad med henne och då vi hade ärende till Landet hakade vi på. Blev ju riktigt skönt väder för en sväng i mina gamla hemtrakter. Ganska fräckt med fyra generationer som är ute och går!


(Farmors mor!)






 

Vi rundade Mariagården där det naturligtvis fanns en cache som kunde rotas fram! Mariagården där vi en dag, i ett annat liv i början av en hösttermin tog vårt arbetslags tre klasser för en trivsel- och lära-känna dag med lekar och lagtävlingar. Glömmer aldrig Simon med hamsterfulla kinder och smälta marshmallows i mungiporna som överlägset proklamerade "Stenungskolan är bäst!" och kammade hem vinsten för "störst i käften" och grensegern för hans lag. Eller Marcus som utan krusiduller körde ner hela huvudet i hinken istället för att tidsödande jaga äpplet på ytan. Ack minnen!

På Harrys blev det rent ut sagt skitgod fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbröd. Dock vete tusan om den var lika god som den Martin hade på nyårsafton! Men naturligtvis kunde man ju inte låta bli när det fanns creme brulée på menyn! Men den var verkligen ren okynnesätning för jösses vad mätt jag blev! Jag är fortfarande mätt!

(No hands! Observera Oos iFån i min näve. Åker på rådäng av Anna i Wordfeud!)



(Lilltjejen kan också - No hands!)


(Mina fina!)

Imorgon är det release i Angered. Jag ska köra låt fyra till åtta. Jag fruktar kollaps.
På onsdag har jag tagit på mig att vikariera en välfylld combatklass på Backaplan. Sedan min klass på torsdagen, och så igen på söndag. Sedan måste väl den nya koreografin sitta! Men om jag sedan bokstavligt talat kan sitta av all träningsvärk är en annan femma!
Men promoting av vår teamrelease verkar ha gett resultat för nu är det hela tio bokade vilket inte är illa pinkat med tanke på den knappa veckan de flaggat för detta! Goodie-bags till alla deltagare, frukt och annat delas ut! I vår tillfälliga sal har de satt en maxantal på 20 men har en känsla av att det blir lite väl trångt om nu så många mot förmodan skulle dyka upp. Hoppashoppas jag inte får hjärnsläpp!


Kommentarer
Postat av: Anna

Nu måste du ju köpa dig en egen smarttelefon så du kan träna upp dig...

2011-09-24 @ 22:03:35
Postat av: Linda till Anna

Haha, ja så här kan vi ju inte ha det! ;o)

2011-09-24 @ 22:22:14
Postat av: Kevin

Ett härligt inlägg infrån hemstaden! Det gillar vi, många godbitar i detta inlägg!



Ja trivseldagarna på Mariagården glömmer man inte i första taget!

Så ni har alltså geocaching i sweeeden oxå, tom. i Stenungsund ;)



Du fick tom. mitt gamla jobb i inlägget!

Ha det gött! ;)

2011-09-24 @ 22:31:05
URL: http://kevinzack.tumblr.com/
Postat av: Linda till Kevin

Ja, tänkte faktiskt på dig när vi satt där på Harrys! :o) Och geocachingen har spritt sig överallt, wehoo! Sköt om dig där borta!

2011-09-25 @ 13:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0